Aurinkosähkö


Aurinkosähkö on ehtymätön ja uusiutuva sekä ympäristöystävällinen energian lähde, jota tuotetaan äänettömästi ja ilman hajuhaittoja. Aurinkosähkö ei käytössä kuluta enää lisää luonnonvaroja ja sen hinta on riippumaton energian hinnan nousuista. Jatkuvasti kasvava energiantarve ja samanaikaisesti vaatimukset uusiutuvista ja puhtaammista energialähteistä tulevat asettamaan aurinkoenergian varmasti yhdeksi tärkeimmistä energialähteistä.

Aurinkosähköjärjestelmien suotuisa hintojen kehitys viimeisten vuosien aikana on lisännyt voimakkaasti investointihalukkuutta aurinko-sähkön tuotantoon myös yksityistalouksien piirissä. Myöskin se, että sähköyhtiöt ostavat tänä päivänä ylijäämäsähkön, vaikuttaa positiivisesti investoinnin takaisinmaksuaikaan. Aurinkosähköjärjestelmän käyttöikä on n. 25 vuotta, joten takaisinmaksuajan laskennassa tuleekin huomioida rahan aika-arvo ja takaisin maksuajan jälkeiset kassavirrat.

Aurinkosähköjärjestelmän liittäminen sähköverkkoon (Motiva)
Verkkoonkytketty aurinkosähkövoimala toimii olemassaolevan sähköverkon rinnalla niin, että aurinkosähkön lisäksi tarvittava sähkö otetaan verkosta ja vastaavasti oman käytön yli jäävä aurinkosähkö siirtyy automaattisesti verkkoon, josta sähköyhtiö maksaa sovitun hinnan. Aurinkosähköjärjestelmän liittäminen yleiseen sähköverkkoon on luvanvaraista. Aurinko-sähköjärjestelmän on oltava erotettavissa sähköverkosta lukittavalla vaihtovirtapiirin turvakytkimellä. Tasavirtapiirin turvakytkin on myös pakollinen järjestelmässä. aurinkosähköjärjestelmä kaapelointiTakuu ja toimitusehdot


Takuu


Takuuaika on kyseisen tuotteen valmistajan ehtojen mukainen takuu, kuitenkin vähintään 6 kuukautta. Takuuaikana Sunlux sitoutuu valintansa mukaan joko korjaamaan tuotteen tai vaihtamaan sen uuteen. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat varomattomasta tai virheellisestä käytöstä.
Toimitusehdot

Hinnat: Hinnat vapaasti varastossamme Vantaalla. Rahdit ja toimituskulut maksaa asiakas.


Maksuehdot: Pankkisiirtona tilauksesta. Erikseen hyväksytyille tiliasiakkaille laskua vastaan. (14 päivää netto laskun päiväyksestä, ellei toisin ole sovittu).


Toimituskulut: Käsittelymaksu 12 €. Mahdollisuus noutoon, jolloin käsittely maksu jää pois.


Toimitusaika: Toimitusaikamme on normaalisti 2 viikkoa tilauksesta.


Hinnanmuutokset: Oikeus hinnan muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta pidätetään.Kaikki hinnat sisältäen alv:n 24%.


Tavarantoimituksiin liittyvät tiedustelut: 0400 178822 Muilta osin noudatetaan; Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja
Ota yhteyttä epäselvissä tapauksissa

Mamia Oy
Kannistontie 44
01700 Vantaa
info@sunlux.fi
Mökkipaketit


Minijärjestelmät